Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Nye ture 2010.

med instruktør Gertie Sass


 

 

 

 

                                 

 

       

                   .               

                                               Instruktør Gertie Sass

                                        Hver onsdag kl 10.00  stavgang.

                                        Mød op med godt fodtøj og stave.

                                              

                                             

                                                    Marts - April.  
                                               

Uge 9 : Håber alle har nydt Vinterferien, Vi mødes denne gang på den lille P-plads ved Annebjerg Vandrehjem, vi går igennem skoven ud på landevejen og videre til Nr. Asmindrup hvor vi så går tilbage til skoven og p-pladsen igen.

Uge 10 : Vi mødes denne gang på P-pladsen ved Ruwell grunden kl. 9.30 hvor vi kører i så få biler som muligt ud til Lumsås Mølle,Og samles bag møllen, herfra går vi turen af Mølleengvej, Vedhammervej, Burvænget, P.s Her er der en god stigning på  .  Derefter forbi Lundbæk, så ned af Nordre Strandvej og tilbage af Havregårdsvej, dette er en meget smuk tur, hvor vi starter med udsigt ud over Sejerøbugten, og efter Lundbæk har vi Kattegat.

Uge 11: Så mødes vi ude på P-pladsen ved Højsandet, vi går ud mod Skansehage kolonien, hele vejen rundt om pynten hvor vi kan se over til Hundested, så langs kysten og tilbage af Langesøvej til P-pladsen ved Højsandet igen.

Uge 12 :Så mødes vi igen på P-pladsen ved Ruwell grunden, vi skal denne gang en tur ud over Ringholmen til Hov Vig derefter ud til Østerlyngvej videre hen til Havekolonien, men da vi ikke længere kan gå igennem her går vi hen til Remisevej så af Islandsvej og tilsidst af Brorsonsvej ud til p-pladsen igen.

Uge 13 : Så mødes vi for enden af Telegrafvejen på den store P-plads herfra går vi ud til Dybesø inden om Søen, og tilbage af Langelinie til P- pladsen igen.

Uge 14 : Så skal vi mødes på P-pladsen ved Barkladen i Annebjergskoven, hvor vi skal nyde det store flotte tæppe af hvide Anemoner,som dækker hele skovbunden i Annebjergskoven vi går ud mod Ulkerupskov , hvor vi vender om og går tilbage til Barkladen igen.

Uge 15 : Så er det igen tid til en tur til Sonnerup skov, vi mødes på den lille P-plads nede i skoven, herfra går vi ud til vandet følger diget langs kysten, ud for enden af Sonnerup skov, derfra går vi tilbage gennem skoven til P-pladsen igen.

Uge 16 : Så skal vi en tur ud til Sandskredet, vi samler op på P-pladsen ved Ruwell grunden kl 9.30  Herfra kører vi i så få biler som muligt ned til Sandskredet i Kongsøre skov, vi mødes her på den store P-plads ved vandet,  Vi går langs kysten ud til Kongsøre Næbbe ud til Brådehus derfra til Kongsøre grav, og til sidst til  til Langdyssen " Tingstedet" så må vi se om der er stemning for at gå det sidste stykke op til Marinestationen Kongsøre, derefter tilbage til P-pladsen igen. 

Uge 17 : Planlægger en tur til Ordrup Næs: Da dette er noget længere væk end vi plejer,skal i regne med et par timer til denne tur. Vi Samler op på Ruwell grunden. Herfra kører vi i så få biler som muligt ud til Ordrup Næs, turen starter på P-pladsen på Næsvej,vi går imod den sydlige kyst rundt om Næsset og tilbage af den norlige skrænt, en rigtig smuk tur i solskin, så det satser vi på er tilfældet i dag , Turen er ca 6½ km og der er 26. km. fra Nykøbing så tag en go madpakke og kaffe med..

  

                                                     

 

                                                Kom med jeres gode humør

                                        Så kommer resten næsten af sig selv.

                                                          Venlig Hilsen

                                                          Gertie Sass. .


   


 


 

Opdateret 26/02/2017

Besøg  
042239